Airconditioning

Raavrie biedt een uitgebreide reeks klimaatsystemen voor elke situatie. Variërend van systemen voor thuis tot aan complete klimaatbeheersingsinstallaties voor kantoren, winkels, hotels, scholen, musea, ziekenhuizen en industrie. Ideale methoden om ruimten te koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Maar altijd afgestemd op andere wensen, andere gebouwen, andere temperatuuromstandigheden.. Wij zijn werkzaam in heel nederland. Ons bedrijf is F-Gassen Gecertificeerd!
Klik hier voor meer informatie over F-gassen certificering
Stacks Image 0
Ook voor het demonteren van installatie's en afvoeren van koudemiddel kunt u bij ons terecht. Kijk hier onder voor meer informatie of neem gerust contact met ons op.
Nieuwe techniek: De beste optie voor energie zuinige airco is een Inverter. Het inverter systeem stemt de te leveren koel-en/of verwarmings capaciteit voortdurend af op de gewenste en gemeten binnen- en buitentemperatuur. Hierdoor ontstaat een stabiel en tochtvrij binnenklimaat. De inverter systemen zijn zeer stil en hebben een ca. 44% lager energieverbruik dan de gebruikelijke systemen.Voor vragen of voor een afspraak klik dan op contact of vul het formulier in.
Multi-splitsystemen.
Het multi-splitsysteem dat wij leveren is een geavanceerd airconditioningsysteem van superieure kwalitiet, waarmee in afzonderlijke ruimten verschillende temperaturen en ventilatorsnelheden kunnen worden ingesteld. Het multi-spiltsysteem kan worden samengesteld uit grote binnenunits voor leefruimten en kleine binnenunits voor slaapkamers, die alle vanuit een gezamelijke buitenunit worden voorzien.
airco mulisplit
airco slaapkamer
airco winkel